Obama = Isus?

Michelle Obama a făcut o declaraţie remarcabilă, referindu-se la soţul ei, presedintele Barack Obama, la un miting de campanie în Nashville, Tennessee.

“Acest președinte ne-a scos din întuneric la lumină”, a spus Michelle Obama la finalul discursului. Mulţimea de aproximativ 450 de oameni a aclamat atunci când prima doamnă SUA a comparat pe soţul ei cu Isus.

În Evanghelia după Matei, citim: “Norodul acesta, care zăcea în întuneric, a văzut o mare lumină; şi peste cei ce zăceau în ţinutul şi în umbra morţii a răsărit lumina.” ( Matei 4:16 ) expresie care este folosită pentru a descrie cuvintele pe care Isus le-a predicat.

În Mica (Biblia, Profetul Mica), lumina este folosită cu referire la Domnul. “Nu te bucura de mine, vrăjmaşă, căci, chiar dacă am căzut, mă voi scula iarăşi, chiar dacă stau în întuneric, totuşi Domnul este lumina mea!” spune în Mica 7:8.

Cu toate acestea, în termeni biblici, lumina este utilizată pentru a indica calea adevărului, prezentată de către Dumnezeu, ca un salvator.

Sursa: stiricrestine.ro