Argumente pentru existența lui Dumnezeu

Există viaţă in afara uterului?

Convorbirea unor gemeni în burta unei gravide

 

Primul bebeluş: „Crezi de fapt într-o viaţă după naştere?“

Al doilea bebeluş: „Da, bineînţeles! Viaţa noastră de acuma este doar concepută ca să creştem, să fim puternici și să ne pregătim pentru ceea ce ne așteaptă în viața de după naștere.”

Primul bebeluș: „Prostie! Așa ceva nu există! Cum să arate așa ceva, o viață după naștere?

Al doilea bebeluș: „Asta nu o știu nici eu. Poate că v-om putea umbla și mânca cu gura”

Primul bebeluș: „Prostie! Noi și umblatul – nu e posibil. Și să mâncăm cu gura – o idee comică. Există doar cordonul ombilical care ne hrănește.”

Al doilea bebeluș: „Totuși există o viață după naștere. O să fie doar puțin altfel ca aici în uterul mamei.”

Primul bebeluș: „ Încă nu s-a întors nimeni din ´viața de după naștere`. După naștere totul s-a terminat! Viața este – după cum vezi – întuneric și chin!”

Al doilea bebeluș: „Chiar dacă nu știu exact cum arată viața de după naștere, sunt convins, că o să o vedem pe  mama noastră și ea se va îngriji de noi.”

Primul bebeluș: „Mamă!?… Tu crezi într-o mamă? Și atunci arată-mi unde este ea acuma?”

Al doilea bebeluș: „Ei unde să fie, aici, pretutindeni în jurul nostru! Noi existăm și trăim în ea și prin ea. Fără ea nici nu am putea exista.”

Primul bebeluș: „Prostie! Eu încă n-am văzut niciodată o mamă, așa că nici nu există!”

Al doile bebeluș: „Ba da! Câteodată când suntem liniștiți, o pot auzi cum cântă sau o simt când ne mângâie. Sunt întru totul convins că viața adevărată începe abia după naștere!”

 

Poate ești și tu ca primul bebeluș și îți trăiești viața în aici și acum necrezând în Isus Hristos și în viața de după moarte. Poate spui și tu ca mulți alții că Isus este doar  o legendă ca oricare alta. Dar Dumnezeu spune că viața adevărată o poți găsi doar în Isus Hristos!

“Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” (Biblia Ioan 3,16)