Biblia bestseller al tuturor timpului

Noua traducere a Bibliei în limba norvegiană a fost vândută ( în anul 2011) în peste 80.000 de mii de exemplare, în doar trei luni. Solicitările au depăşit aşteptările analiştilor şi ale celor care au lucrat la traducerea Bibliei. Odată cu lansarea primului stoc de 25 de mii de exemplare, Biblia s-a păstrat pe prima poziţie în topul vânzărilor săptămână de săptămână, anunţă The Guardian.
Noua traducere este cea mai recentă versiune în limba norvegiană din ultimii 30 de ani. A fost realizată de Societatea Biblică din Norvegia. „Ne-am gândit că primul stoc ne va ajunge pentru cel puţin şaşe sau nouă luni. Solicitările cumpărătorilor ne-au impresionat şi au depăşit şi aşteptările analiştilor”, a declarat Smemo Strachan, unul dintre lucrătorii Societaţii Biblice din Norvegia.

“Iarba se usucă, floarea cade; dar Cuvântul Dumnezeului nostru rămâne în veac.” (Biblia,Isaia)

Biblia – Cartea lumii şi a vieţii
Biblia este cartea care ne luminează calea, ferindu-ne de cădere. Biblia este indicatorul vieţii veşnice şi scrisoarea Creatorului nostru de pe ale cărei pagini citim expresia iubirii Lui faţă de oameni. Unul dintre scritorii ei spune: “Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele.”(Biblia, Psalmul 119:105)
Apostolul Pavel ne spune de la cine este şi la ce ţinteşte Biblia: “Toata Scriptura este însuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte şi să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.” Biblia, 2 Timotei 3:16,17