Floriile - Măgăruşului lui Isus

Evanghelistul Marcu îl descrie pe măgăruş ca fiind unic, deoarece nimeni nu a încălecat pe el. El a fost crescut de stăpânul lui pentru Isus. Nici măcar cel care l-a crescut nu a apucat să încalece pe el. Stăpânul pământesc al măgăruşului a fost doar administratorul lui, asta se vede din faptul că la dat Domnului fără comentarii. Nu ştiu cât timp a trebuit să îl hrănească, nici ce planuri avea cu privire la el, dar ştiu ca atunci când la cerut Domnul, l-a dat. El l-a crescut pentru ISUS!

Isus ştia toate detaliile despre măgăruş! Ştia că el este în satul dinaintea lor, că pe el încă n-a încălecat nimeni. El ştia tot despre El!

Măgăruşul deşi nu era obişnuit ca cineva să încalece pe el, a acceptat. Nu a zvârlit. El a vrut să Îl poarte pe marele REGE ISUS HRISTOS…

Dacă un măgăruş e aşa de unic pentru Domnul oare tu, drag cititor nu crezi că eşti creat, crescut, condus, cunoscut de ISUS? Şi nu crezi că ar trebui să fii purtătorul Regelui tău? Fie ca de la aceste sărbători şi până când vei ajunge în CER să fi un cărăuş al lui Isus! Vrei asta?

Sursa: calebn.wordpress.com