Dragoste vs. violență

Eroii jocurilor pe computer precum si scenele sangeroase din filmele horor au o influenta majora asupra copiilor, iar anumite tipuri de muzica induc si atrag violenta impotriva semenilor sau mediului inconjurator.

Venerarea gangsterilor de muzica Rap, a Capului de Mort pe scena Gothica precum si agresivitatea muzicii hardcore cu versurile ei impanzite de violenta ne intarata si mai mult unul impotriva altuia.

Exemplu de text al formatiei „Wizo-Anarchie“:

„Nici o vorba nu-i de ajuns,

pentru a opri un stat fara scrupule.

Taie stalpi electrici, pune bombe

si da drumul la atentat,

arunca cladiri in aer, arunca palate in aer,

arunca porcii in aer,

arunca bancile in aer,

arunca barierele in aer,

haituieste-i pe bogati“

Crezi ca aceasta trupa s-au batut cu multi fascisti? Da-i incolo de extremisti, de anarhistii, de fascistii, la naiba cu democratia noastra mincinoasa si prefacuta!

Traim intr-o lume fara speranta, suntem singuri cu problemele noastre.

Atunci cand nu suntem cuprinsi de agresivitate, de ganduri negre care ne atrag in jos, suntem parca imbratisati de un sentiment ciudat si de o sete adanca dupa iubire.

La ce este buna religia lipsita de viata sau psihologia fara raspunsuri, cu ce ne ajuta filozofii confuzi cu teoriile lor?

Cine vrea sa schimbe lumea, trebuie sa inceapa prin a cauta iubirea pentru a putea sa o dea mai departe si la altii. Trebuie sa invatam mai intai si mai intai sa-i privim pe oamenii din jurul nostru cu ochii iubirii. Toate celelalte teorii care sunt de parere ca pot ajuta sunt doar niste incercari slabe fara putere de schimbare. Puternica este dragostea care iubeste pana la durere. Iubirea este mai buna decat violenta si loviturile.

Caută si tu iubirea!