Cine suntem noi

Ce inseamna Soulsaver?

Soulsaver este un proiect care are scopul de a incuraja prin intermediul Internetu-ului credinta in Dumnezeu. Numele Soulsaver face referire la adevaratul salvator de sufelete si anume Iisus Cristos, prin care oamenii pot gasi salvare pentru sulfetul lor. Soulsaver nu trebuie vazut ca un nume in spatele unei organizatii ci pur si simplu ca numele unei pagini web cu scopul mai sus mentionat. In spatele paginei web Soulsaver nu este nici o grupare cum ar fi o biserica sau secta. Soulsaver nu apartine de o biserica sau confesiune anume ci este o pagina web crestina care vesteste ca si alti crestini pe Iisus Cristos ca Mantuitorul lumii.

Cine se afla in spatele paginei web Soulsaver?

Suntem inregistrati ca si o grupare crestina care nu are scopul de a avea vreun castig material sau de alta natura. Pe Soulsaver nu vei intalni niciunde vreo reclama pentru un anume produs, aici nu se vinde nimica si nu vei primi niciodata vreo cerere ca sa faci vreo donatie. Lucratorii acestei pagini web o fac din credinta in si din dragoste pentru Iisus Cristos si nu apartin unei anumite grupari si provin din mai multe biserici crestine din diferite orase.

Ce credem noi?

Credem ca Dumnezeu a devenit om prin Isus Cristos pentru a ne impaca cu Sine. Credem ca Isus Cristos a murit si a inviat pentru pacatele noastre. Credem ca azi oricine crede in Isus Cristos poate primi iertare de pacate, viata vecinica si o legatura personala cu Dumnezeu. Ne consideram uniti prin Iisus Cristos cu toti cei care il marturisesc pe Iisus Cristos ca Salvator si Dumnezeu.